Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi

Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi
Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi Marturii de nunta practice. Idei, poze, preturi

Marturiile de nunta practice sunt acele cadouri utile, ce pot fi pastrate dupa nunta si folosite in diverse situatii. Frumos ambalate, marturiile de nunta practice lasa o impresie placuta invitatilor ori de cate ori acestia au ocazia sa le testeze.

Fie ca daruiesti invitatilor o marturie practica in forma de cheie, dar care poate fi folosita la destuparea sticlelor, fie ca te limitezi la un simplu semn de carte ancora pentru o nunta cu tematica marina sau le oferi ocazia sa isi pastreze fotografiile de nunta in rame foto elegante, marturiile de nunta practice sunt valoroase prin natura lor.

Tot ce trebuie sa faci ca sa lasi o impresie placuta invitatilor este sa insotesti aceste marturii originale de un mesaj personalizat, de o urare sau de un simplu multumesc. Acest gest face cat o mie de cuvinte. De asemenea, ambaleaza-le frumos in cutiute din piele, in cutiute de carton colorat si la final decoreaza-le cu fundite din matase.

Alege marturiile practice in functie de tema nuntii (semn de carte ancora pentru nunti cu tematica marina), de sezon (marturii evantaie pentru nuntile de vara in aer liber) sau, daca vrei, cumpara pentru invitati ceva folositor, bun de oferit indiferent de anotimp (pahare din sticla personalizate).

In sfarsit, pentru a oferi invitatilor marturii de nunta practice, mai ai o alternativa. In timp ce domnilor le poti oferi cate o marturie tirbuson, alege pentru doamne si domnisoare truse de manichiura sau ustensile de bucatarie.

Indiferent de marturiile practice daruite la nunta, invitatii vor aprecia gestul tau si isi vor aminti cu drag de evenimentul la care au participat, cu conditia sa personalizezi invitatiile de nunta cu numele mirilor si data evenimentului.

Pagina 1/12

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest