Marturii cutiute pentru nuntile din 2018

Marturii cutiute pentru nuntile din 2018
Marturii cutiute pentru nuntile din 2018 Marturii cutiute pentru nuntile din 2018 Marturii cutiute pentru nuntile din 2018 Marturii cutiute pentru nuntile din 2018 Marturii cutiute pentru nuntile din 2018 Marturii cutiute pentru nuntile din 2018 Marturii cutiute pentru nuntile din 2018 Marturii cutiute pentru nuntile din 2018 Marturii cutiute pentru nuntile din 2018

Marturiile cutiute pentru nuntile din 2018 au design atractiv si vin in modele extrem de variate. Cele mai solicitate marturii cutiute nunta sunt seturile mire si mireasa deoarece ii infatiseaza pe protagonistii principali ai nuntii si se vand atat la set, cat si separat. Alte modele de marturii cutiute foarte populare in peisajul nuntilor sunt marturiile in forma de poseta, cu model floare, dar si cu model fluture sau pasari in colivie. Indiferent de marturiile alese, acestea se ofera invitatilor umplute cu bomboane fine. Iata lista completa de propuneri cu marturii cutiute din care mirii pot alege pentru nunta programata in 2018.

Set marturii nunta cutiute mire si mireasa
Cutiute din carton in forma de mire si mireasa, foarte sugestive pentru a fi daruite la nunta invitatilor ca si marturii. Acestea se umple cu bomboane fine si se pun pe mesele invitatilor la restaurant.
Comanda aceste marturii de nunta cutiute la SelfEvents.ro.

Marturii de nunta cutiute mireasa
Marturiile de nunta Mireasa sunt realizate din carton si au design special ce simbolizeaza rochia miresei. Acestea reprezinta niste cadouri clasice, ce se ofera in dar umplute cu bomboane sau arahide.
Comanda aceste marturii de nunta cutiute la SelfEvents.ro.

Pagina 1/13

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest