Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016

Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016
Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016 Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016 Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016 Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016 Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016 Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016 Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016 Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016 Marturii moderne pentru sezonul cald din 2016

Marturiile de nunta moderne sunt acele marturii deosebite, aflate in tendinte intr-un anumit sezon. In acest caz, in primavara-vara 2016, cele mai in voga marturii de nunta pot fi considerate marturiile utile, amuzante, romantice sau comestibile.

Daca atunci cand s-a extins pe piata din Romania traditia oferirii de marturii nunta invitatilor prezenti la eveniment, cele mai comune suveniruri erau marturiile saculeti umplute cu bomboane, incepand cu 2015 au aparut si marturiile americanecare intrunesc toate calitatile unui cadou de nunta stilat, numai bun de luat acasa la sfarsitul petrecerii de nunta.

Astfel, de la marturiile eco foarte la moda in cursul primaverii la marturiile in forma de inima, iata ce marturii moderne exista chiar acum pentru sezonul cald din 2016.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest