Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016

Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016
Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016 Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016 Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016 Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016 Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016 Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016 Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016 Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016 Marturii care se planteaza in gradina pentru nunti eco 2016

Celebreaza ziua nuntii tale cu tema nuntii eco oferind invitatilor prezenti la eveniment marturii de nunta eco bune de plantat in gradina. Astfel poti darui oaspetilor o varietate de flori elegante si colorate, rasaduri de legume si seminte de fructe, care cresc in gradina sau in ghiveci.

Incepand cu decorul invitatiilor si continuand cu place card-urile, decoreaza toate articolele de papetarie de la nunta cu plante felurite care cresc in gradina. Astfel, folosind seminte de plante la pachet introduse in saculeti de iuta, poti folosi aceste cadouri bio in cadrul unui eveniment cu tema rustica.

Toate aceste idei de nunta sunt perfecte pentru evenimentele cu buget limitat. Plantele simbolizeaza viata si fie ca sunt crescute in ghiveci sau in gradina, invitatii for fi incantati de darul primit.

Sursa: Pinterest.com

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest