Top 9 marturii de nunta pentru iarna 2016

Top 9 marturii de nunta pentru iarna 2016

Cele mai deosebite marturii de iarna pentru 2016 sunt marturiile dulci, iar acestea pot fi orice de la bomboane de ciocolata la castane impachetate in pungi mici. Marturiile comestibile pot fi insotite de lumanari, conuri de brad sau globulete cu zapada artificiala.

Daca si tu te-ai gandit ca sezonul alb este cel mai potrivit anotimp pentru organizarea unei nunti de basm, iata cateva marturii de nunta pentru iarna care sigur te vor incanta. Trateaza-ti oaspetii cu dulciuri de casa frumos ambalate in cutiute cadou sau in celofan si legate cu panglici colorate care sunt in ton cu nuantele de la nunta. Oaspetii pot lua cu ei micile cadouri in buzunar sau in geanta la sfarsitul petrecerii.

Bomboane de ciocolata
Toata lumea iubeste ciocolata si din acest motiv, bomboanele de ciocolata in forma de fulgi de zapada sunt o buna alegere pentru nuntile de iarna. Acestea pot fi ambalatate in cutii individuale si asezate in apropierea mesei cu desert.
 
Sticle mini de vin, visinata sau tuica de buna calitate
Exista o multime de sortimente de vinuri deosebite, iar vinul poate fi comandat de la un producator dintr-o zona viticola renumita, unde recolta pe anul 2016 a fost bogata. Sticlutele de vin, tuica sau visinata pot fi personalitate cu numele mirilor si cu data evenimentului. De asemenea, pe etichete pot aparea chiar si numele invitatilor carora le sunt adresate.

Casute de turta dulce
Exista astfel de casute gata facute in comert care pot fi personalizate cu etichete speciale.

Mix de ciocolata calda la plicuri
Pachetele de ciocolata calda sunt perfecte pentru orice petrecere de iarna si binevenite la nuntile din sezonul alb. Acestea se gasesc preambalate si pot fi decorate cu fulgi de zapada sau personalizate cu cuvinte dragute.

Castane
Ofera oaspetilor castane comestibile impachetate in pungi mici, proaspete sau prajite. Le poti servi invitatilor chiar si la miezul noptii, daca vrei sa te asiguri ca acestia le vor consuma.

Lumanari din soia
Captureaza claritatea iernii cu lumanari din soia parfumate, cu aroma de cedru, portocale si cuisoare. Ataseaza aceste marturii la cardurile de masa ambalate in cutii aurii care sunt in ton cu schema de culori din peisajul nuntii.

Bucati de tarte sau placinte
Acestea pot fi marturii handmade realizate chiar de mireasa, cu ajutorul mamei si a domnisoarelor ei de onoare. Placintele si tartele pot fi cu fructe de padure sau alte arome apetisante.

Marmelada din citrice
Fie ca o cumperi sau o prepari singura, marmelada din citrice este un desert de sezon ce poate fi daruita la nunta in borcane mici. Pentru personalizare se pot folosi bucati de rafie cu eventualele mesaje de multumire pentru participarea oaspetilor la nunta.

Afine acoperite in ciocolata
Nu poti da gres iarna cu afinele acoperite in ciocolata. Acestea pot fi ambalate in saculeti si oferite invitatilor la sfarsitul serii.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest