Marturii de nunta colorate si distractive. Idei, sfaturi, exemple!

Marturii de nunta colorate si distractive. Idei, sfaturi, exemple!
Marturii de nunta colorate si distractive. Idei, sfaturi, exemple! Marturii de nunta colorate si distractive. Idei, sfaturi, exemple! Marturii de nunta colorate si distractive. Idei, sfaturi, exemple! Marturii de nunta colorate si distractive. Idei, sfaturi, exemple! Marturii de nunta colorate si distractive. Idei, sfaturi, exemple! Marturii de nunta colorate si distractive. Idei, sfaturi, exemple! Marturii de nunta colorate si distractive. Idei, sfaturi, exemple! Marturii de nunta colorate si distractive. Idei, sfaturi, exemple!

Nunta este o ocazie speciala si unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei viitoare mirese, motiv pentru care orice lucru, cat de marunt, conteaza imens. Lucruri marunte, dar care conteaza, sunt si marturiile de nunta. Daca pentru acest important eveniment iti doresti niste marturii de nunta deosebite, colorate si distractive, am pregatit pentru tine o lista de 10 marturii perfect potrivite.

1. Carti de joc personalizate, www.marturii-nunta.e-marturii.ro, 7.69 Ron. Daca iti doresti sa le oferi invitatilor tai cele mai distractive marturii de nunta, ai putea opta pentru pachete de carti de joc colorate si personalizate cu numele mirilor si data nuntii.

Carti de joc personalizate, www.marturii-nunta.e-marturii.ro, 7.69 Ron

2. Cutiute personalizate cu bomboane, www.marturii-nunta.e-marturii.ro, 7.36 Ron. O alta optiune colorata si distractiva sunt cutiutele colorate si personalizate cu numele mirilor, data nuntii si umplute cu bomboane mentolate in forma de inimioare.

3. Cutii de bomboane cu flori atasate pe capac, www.marturii-nunta.e-marturii.ro, 4.07 Ron. Aceste cutiute distractive si primavaratice au cate o margareta roz-fuchsia au portocalie prinsa de capac si pot fi umplute cu o varietate de bomboane intens colorate.

4. Borcanele cu miere decorate vesel, www.fabricadeaccesorii.ro, 5 Ron. Aceste borcanele miniaturale, umplute cu miere aurie si decorate cu floarea-soarelui si fundite frumos colorate pot fi niste marturii de nunta cat se poate de dulci si de distractive.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest