Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees

Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees
Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees Cele mai cool marturii pentru nuntile eco: pet-trees

Iata si cea mai noua fita in materie de marturii pentru nuntile eco.Ideea acestei plante-bebeluseste originara din Japonia si a devenit treptat o moda in intrega lume. Planuiesti o nunta eco, asa cum impun tendintele mileniului 3? Atunci este musai sa oferi invitatilor tai baby-plants sau kit-uripe post de marturii!

Ce este un Pet Tree?

Pet Tree este o planta vie in miniatura, plantata intr-un mini ghiveci si protejata de un clopot din plastic reciclabil, ce poate fi purtata cu tine peste tot. Utilitatea? Se poate atasa la telefonul mobil, la chei, pe monitor, la oglinda retrovizoare a masinii sau oriunde crezi ca i s-ar potrivi. Speciile de plante selectionate sunt deosebit de rezistene si nu necesita multa atentie pentru a se dezvolta.

Plantele se vor dezvolta in capsula intre 3 si 8 luni, in functie de specie si frecventa cu care le vei uda. Cand volumul plantei nu ii mai permite sa stea confortabil in capsula este timpul pentru replantare. Este o operatiune foarte simpla, iti trebuie doar un cutit, un ghiveci si pamant. Dupa ce au prins radacini suficient de puternice, ei pot ajunge chiar in gradina. Ce iti poti dori mai mult decat un copac care sa dainuiasca in memoria nuntii tale?

Kit-uri cactus Sea Urchin

Inca o idee inedita de marturie ecologica este cactusul “sea urchin”. Kitul contine: un arici de mare de aproximativ 5cm, o pungulita de pamant pentru flori, un pui de cactus, instructiuni, bulina pluta. Este foarte usor de intretinut, ghiveciul fiind mic, cactusul ramane pitic.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest