Cadouri de multumire pentru parintii mirilor

Cadouri de multumire pentru parintii mirilor
Cadouri de multumire pentru parintii mirilor Cadouri de multumire pentru parintii mirilor Cadouri de multumire pentru parintii mirilor Cadouri de multumire pentru parintii mirilor Cadouri de multumire pentru parintii mirilor

Daca urmeaza sa va casatoriti si v-ati gandit sa oferiti cadouri dulci de multumire celor dragi, unele dintre cele mai potrivite daruri pentru parintii mirilor vin ambalate in cutiute de carton sau de lemn, iar acestea pot fi sub forma de praline sau figurine de ciocolata cu finisaje atent lucrate.

Iata cateva cadouri de multumire pentru parintii mirilor, ce pot fi oferite inainte de nunta sau la sfarsitul evenimentului. Cadourile de nunta pentru parintii mirilor sunt recomandate celor mai mari iubitori ai ciocolatei de calitate, iar pretul lor difera de la caz la caz. Cele mai ieftine cadouri de multumire pentru parintii mirilor au un pret simbolic, mai mic de 10 lei, iar cele mai scumpe cadouri de nunta depasesc 100 lei.

Mai jos aveti cateva tratatii dulci ce pot fi daruite parintilor, dar si nuntasilor prezenti la eveniment sub forma marturii, in semn de multumire pentru participarea lor la nunta.

Pastel Quadro
Praline in forma de inima ambalate intr-o cutiuta pastelata, legata cu fundita. Acest cadou dulce are un pret accesibil oricarui buzunar.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest