Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez

Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez
Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez Top 10 marturii magnetice pentru petrecerea de botez

Printre cele mai originale cadouri botez pentru invitati fac parte marturiile magnetice rame foto. Vezi top 10 marturii magnetice botez potrivite pentru fetite si baieti deopotriva. Ramele foto magnetice au design placut si reprezinta obiecte sugestive din viata micutilor aflati in primul an de viata, cum ar fi costumas, biberon sau carucior. Parintii de fetita pot alege rame foto magnetice roz, in timp ce parintii de baieti pot miza pe marturii magnetice bleu.

Indiferent de modelul ales, cele 10 marturii de top vor fi o amintire frumoasa pentru oaspetii prezenti la petrecere. Marturiile pot fi pastrate pe frigider datorita magnetului atasat, cat si pe birou sau alta piesa de mobilier plana, intrucat micile rame foto au si piciorus de sustinere. Marturiile magnetice ocupa putin spatiu, sunt realizate din plastic si de regula se ofera personalizate cu o poza sugestiva.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest