Top 10 sfaturi utile pentru a deveni vedeta nuntii tale

Top 10 sfaturi utile pentru a deveni vedeta nuntii tale

Vrei sa ai un ten minunat, sa arati perfect in ziua pe care o astepti cu atata nerabdare? Iti doresti sa arati ca o adevarata vedeta si sa ai un machiaj de mireasa perfect?

Make up Anca Ioana Marin

Ziua nuntii tale este ziua in care e necesar sa te rasfeti, sa te simti minunat, sa arati fabulos. Rochia este aleasa si iti vine perfect, cei mai frumosi pantofi sunt deja cumparati, totul este pregatit, dar ai nevoie si de putina pregatire pentru ca orice machiaj incepe cu un ten stralucitor.

Iata 10 sfaturi de care sa tii cont inainte de marea zi pentru a fi cea mai frumoasa mireasa:


1. Peeling-ul sau tratamentele cosmetice drastice programeaza-le cu minimum 30 de zile inainte astfel incat pielea sa aiba timpul necesar refacerii.

2. Orice tratament cosmetic usor (masti de hidratare, masaj) este recomandat cu trei zile inaintea  evenimentului pentru a inlatura orice posibilitate de reactie a tenului tau la produsul cosmetic. Acum nu este cel mai bun moment pentru a incerca produse noi, nu uita ca treci printr-o perioada de stress si pielea poate reactiona in cele mai diverse feluri.

3. Pensatul -  Se face cu o zi sau doua inaintea zilei nuntii pentru a evita orice iritatie mai ales de catre persoanele cu pielea sensibila, eventual in acea zi se mai retuseaza putin firele crescute intre timp. Nu schimba forma sau culoarea sprancenelor cu doar cateva zile inaintea evenimentului, daca nu iti place sau nu te poti acomoda cu noul look ar putea constitui un factor de stress si nu se mai poate corecta mare lucru, in special in cazul formei sprancenelor.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest