Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj

Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj
Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj Stilizarea de sprancene: un detaliu important in machiaj

 

Secretul sprancenelor perfecte – stilizarea de sprancene Secretul sprancenelor perfecte – stilizarea de sprancene

Sprancenele sunt, asa cum obisnuiesc sa spun, "rama fetei noastre". Daca la barbati sprancenele exprima forta si vitalitate, la femei ele au rolul de a sublinia expresivitatea ochilor, de a aduce lumina si tinerete.

Sprancenele reprezinta 50% din efectul unui machiaj! Forma lor este foarte importanta pentru armonia si simetria trasaturilor.

Sprancenele pot imbunatati un machiaj facut in graba, sau strica un machiaj realizat perfect! Asa ca in ziua nuntii, cand iti doresti ca totul sa fie impecabil, forma si acuratetea sprancenelor capata o mare importanta.

Care este diferenta dintre stilizarea de sprancene si pensat?

Stilizarea de sprancene se realizeaza de catre un specialist care cunoaste si are experienta in a distinge diferitele fizionomii si a alege forma corecta de sprancene potrivita fiecarui chip, simte echilibrul si armonia. Instrumentele principale constau in: penseta (2 tipuri-pentru partea arcadei si partea superioara), separator/pieptene sprancene, forfecuta speciala, eventual vopsea speciala pentru a intensifica nuanta lor, maini indemanatice si usoare pentru ca procedeul sa nu fie dureros. Se mai adauga rapiditate si conversatii usoare ca persoana sa perceapa totul placut si sa nici nu isi dea seama cand a trecut timpul!

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest