Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara

Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara
Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara Sfaturi pentru machiajul de mireasa si de seara

Cand spui mireasa te gandesti imediat la o imagine perfecta, de care doar o data in viata ai parte cu adevarat. Totul trebuie sa fie la cele mai inalte asteptari, incepand cu rochia de mireasa, accesoriile si terminand cu machiajul si coafura.

Pentru un machiaj de mireasa reusit este nevoie de timp. Nu se poate executa un machiaj de ocazie in 10 minute. Si ai nevoie de un make-up artist experimentat. Iata cat costa un machiaj profesionist, astfel incat tu sa fii cea mai frumoasa mireasa sau invitata la nunta!

La www.makeup4u.ro, un machiaj de mireasa executat de make-up artistul Roxana Dumitru costa 500 de ron, pret ce include machiajul propriu-zis, aplicarea de gene false, pensat, stilizat sprancene si consiliere make-up. Un machiaj de proba, inainte de nunta, costa 400 ron.

Daca vrei sa fii machiata de Mirela Niculai, un machiaj de mireasa pe www.makeupmirela.blogspot.com costa 250 ron. Pachetul contine consiliere make-up si deplasare la domiciliul clientei. Machiajul de proba costa 150 ron, iar rezervarea unei date se face in urma unei intalniri prealabile si prin achitarea unui avans nerambursabil de 20-30%.

Pe www.svetastudio.ro, un machiaj de mireasa executat de make-up artistul Svetlana Seminitcaia costa 200 ron, iar proba 100 ron. Un machiaj prefesional de mireasa realizat pe www.makeupart.ro costa 250 ron, iar proba 150 ron.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest