Sfaturi de machiaj pentru viitoarele mirese

Sfaturi de machiaj pentru viitoarele mirese

Ai visat intotdeauna sa imbraci rochia de mireasa, iar acum, cand a venit momentul sa faci din propria nunta un eveniment de neuitat, vrei ca totul sa fie perfect, inclusiv machiajul de mireasa.

Atunci cand pasesti spre altar, sigur iti doresti sa auzi cuvinte admirative la adresa ta, numai ca un look de mireasa perfect nu se obtine in ajun de nunta.

Realizarea unui machiaj frumos de nunta nu este atat de dificil daca tii cont de cateva sfaturi de machiaj si incerci sa iti schimbi stilul de viata cu cateva luni inainte de nunta.

Incepand cu hrana sanatoasa si cu hidratarea organismului vei face primul pas spre schimbarea pozitiva prin care trebuie sa treaca fiecare viitoare mireasa inainte de nunta.

Apoi, ca tratamentul de infrumusetare sa fie complet, renunta la stilul de viata sedentar si la vicii (cafea, tigari, bauturi alcoolice sau bauturi acidulate).

De abia dupa ce urmezi aceste reguli, te poti gandi la rochia de mireasa si la machiajul potrivit pentru nunta.

Inainte de nunta
Realizarea unui machiaj profesionist cu cateva ore inainte de nunta nu este suficient ca sa arati perfect atunci cand imbraci rochia de mireasa. Este nevoie sa adopti un plan alimentar personalizat si sa ai in general un stil de viata sanatos pe care sa il respecti.

Avand o dieta adecvata, un somn odihnitor si incluzand in programul zilnic o serie de exercitii fizice, esti pe drumul cel bun. Acest lucru are efecte pozitive asupra tenului, dar si a fizicului tau in general.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest