Ce greseli sa eviti daca vrei sa ai un look perfect de mireasa

Ce greseli sa eviti daca vrei sa ai un look perfect de mireasa

Pregatirea unei nunti este prioritata pentru orice viitoare mireasa, indiferent de varsta, asa cum de mare importanta este si infatisarea miresei in ziua nuntii. Pentru ca rochia de mireasa sa fie pusa in evidenta intr-un mod placut, coafura si machiajul sunt acele detalii fara de care look-ul unei mirese nu poate fi complet.

Si pentru ca fotografiile de nunta sunt singurele dovezi care pot demonstra ca machiajul si coafura miresei sunt fara cusur, iata cateva sfaturi de beauty pentru mirese elegante, care acorda o atentie majora infatisarii lor.

1. Nu cumpara prima rochie de mireasa pe care o probezi
Incearca mai multe modele si stiluri pana gasesti rochia perfecta, adica acea tinuta de nunta speciala de care te vei indragosti, fara sa te grabesti. Acorda-ti timp pentru cautarea tinutei potrivite.

2. Procedeaza similar cu parul
Cere-i stilistului cu cel putin trei luni inainte de eveniment sa iti propuna cel putin trei look-uri diferite acordandu-i cat mai multe detalii despre locatie (nunta la cort, in restaurant), anotimp, stilul nuntii, rochie etc. Iar daca vrei o coafura atemporala, mizeaza pe ceva clasic, tinand cont de lungimea parului tau, dar si de tipul decolteului de la rochia de mireasa.

3. Nu folosi fondul de ten cu protectie solara in ziua nuntii
Fereste-te de el pentru ca fondul de ten cu protectie solara deschise tenul in fotografii si ai toate sansele sa arati palida, ca o stafie.

4. Nu incerca machiajul de mireasa direct in ziua nuntii
Programeaza-te la o sedinta de make-up in rochie de mireasa inainte de ziua nuntii ca sa vezi cat de multumita esti de felul cum se asorteaza cu rochia ta alba sau ivory. Machiajul trebuie sa se asorteze cu nuanta rochiei de mireasa, astfel incat sa nu ai o mina stearsa ori prea colorata.

5. Nu lasa pe altii sa iti aleaga rujul
Tu stii daca preferi o nuanta neutra sau una indrazneata. Poart-o cateva zile la rand inainte de nunta sa vezi cum te prinde, iar pana atunci testeaza mai multe rujuri. Opreste-te la cel care iti place in mod deosebit, este rezistent si nu dispare dupa buza imediat cum ai gustat un aperitiv sau ai baut o cupa de sampanie.

6. Evita sa iti colorezi unghiile intr-o nuanta puternica
Oja rosie, albastra sau neagra nu este pentru ziua nuntii deoarece un look extravagant nu arata natural. Alege sa iti faci unghiile intr-un lac deschis, iar daca vrei le poti decora cu cristale Swarovski.

7. Renunta la mascara
Din cauza emotiilor, a caldurii si a transpiratiei, iti poti intinde accidental mascara pe toata fata. In loc de mascara foloseste gene false. Aplica-le la un salon de frumusete cu cateva zile inainte de nunta ca sa ai timp sa te obisnuiesti cu ele, iar problema este ca si rezolvata.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest