Idei de beauty pentru miresele din 2016

Idei de beauty pentru miresele din 2016

Parul si machiajul sunt o parte esentiala din ziua nuntii tale si din fericire pentru tine, exista o multime de stilisti talentati, gata sa te transforme intr-o mireasa superba pentru cel mai important eveniment din viata ta. Indiferent ca nunta este programata in sezonul rece sau in sezonul cald, daca urmezi 5 tendinte de beauty pentru mirese, in fotografiile de nunta vei arata magnific!

Look Glamorous
Volumul si eleganta vor face diferenta la nunta daca parul este coafat intr-un coc chignon sau intr-un half up cu volum. Ochii sunt centrul atentiei daca genele sunt date cu rimel intr-un strat mai gros si creion dermatograf. Alege un roz deschis pentru buze sau orice nuanta de rose pentru mai mult efect.

Roz stralucitor
Machiajul delicat este potrivit pentru acest stil. Obrazii usor rumeni, buzele roz si ochii usor creionati sunt tot ceea ce ai nevoie pentru un machiaj natural. Acest stil pare sa nu se demodeze niciodata.

Stil contemporan
Clasic, sofisticat si modern. Acest look romantic este o reintoarcere la clasic. Parul prins intr-un coc chignon, ochii pusi in valoare cu mascara pentru un machiaj smokey eyes discret si nuantele metalice iti vor definitiva privirea alaturi de un ruj nude.

Look boem
Pentru un look boem parul poate fi lasat in valuri delicatecu coronita de flori pe cap sau prins intr-un coc chignon. Iti poti accesoriza parul cu bentita, in timp ce buchetul miresei este format din flori de camp.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest