Sarbatorim impreuna Unirea! Azi ai -24% la produsele de make-up

Sarbatorim impreuna Unirea! Azi ai -24% la produsele de make-up
Sarbatorim impreuna Unirea! Azi ai -24% la produsele de make-up Sarbatorim impreuna Unirea! Azi ai -24% la produsele de make-up Sarbatorim impreuna Unirea! Azi ai -24% la produsele de make-up Sarbatorim impreuna Unirea! Azi ai -24% la produsele de make-up Sarbatorim impreuna Unirea! Azi ai -24% la produsele de make-up Sarbatorim impreuna Unirea! Azi ai -24% la produsele de make-up

Pentru ca 24 ianuarie este o zi istorica pentru Romania, sarbatorim impreuna Unirea cu reduceri la articolele de beauty. Doar azi ai -24% la produsele de make-up rosii, galbene si albastre.

Foloseste oja de unghii si farduri in nuantele steagului tricolor in ziua in care Alexandru Ioan Cuza a infaptuit Unirea mica pentru a celebra asa cum se cuvine acest moment istoric. Si pentru ca Unirea Principatelor Romane s-a produs pe 24 ianuarie, reducerea de care vei beneficia la produsele de make-up de 24% simbolizeaza data la care Tara Romaneasca si Moldova s-au unit sub acelasi domnitor.

Fa-te frumoasa in aceasta zi cu produsele de beauty de la Melkior in nuante de rosu, galben si albastru si demonstreaza ca esti mandra de nationalitatea ta.

De la rujul clasic in nuante mate de rosu la accesoriile de unghii (pila de unghii, decor adeziv pentru unghii), astazi, 24 ianuarie, te invitam sa serbezi romaneste cu produsele de make-up in culorile nationale.

Pagina 1/7

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest