3 trucuri extrem de simple pentru o manichiura perfecta la tine acasa

3 trucuri extrem de simple pentru o manichiura perfecta la tine acasa

Vopsirea unghiilor la domiciliu este mai usor de realizat daca folosesti 3 trucuri extrem de simple pentru o manichiura perfecta.

Manichiura facuta la tine acasa are cateva avantaje pe care nu le poti trece cu vederea: este ieftina, rapida si poti aplica oja chiar si in timp ce stai imbracata doar in lenjerie. Problema apare atunci cand stai incordata si te cuprinde o anxietate generala, de frica sa nu iasa unghiile cu pete sau sa iti vopsesti si degetele pe langa unghii.

Dar daca vei citi trei trucuri de geniu, care te ajuta sa iti stapanesti emotiile, vei reusi in cele din urma sa dobandesti o manichiura perfecta chiar la tine acasa.

Iata care sunt aceste ponturi simple, dar eficiente:

1. Lasa degetul mare la sfarsit. Este importanta ordinea in care iti vopsesti unghiile ca sa reusesti sa aplici oja corect. Incepe intitdeauna cu degetul mic si termina cu cel mare. De acest ultim deget vei avea nevoie ca sa iti cureti marginile.

2. Nu iti fie teama de mana non-dominanta. De regula avem o mana pe care o folosim mai mult si una "secundara", de care ne folosim mai putin. Ca sa te asiguri ca unghiile de la ambele maini vor arata perfect dupa ce aplici oja, pastreaza mana non-dominanta (cea cu pensula) intr-un loc si muta mana dominanta sub ea pentru a prinde oja.

3. Nu iti face griji ca te murdaresti. Doar lasa oja sa se intareasca peste noapte. Apoi, in dimineata urmatoare la dus, poti dezlipi cu usurinta oja uscata, ca prin magie.

Sursa: www.shefinds.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest