Pasteluri in make-up, primavara-vara 2011

Pasteluri in make-up, primavara-vara 2011

Pentru sezonul primavara-vara se remarca tendinte tot mai indraznete in machiaj. In 2011, marii make-up artisti mizeaza pe doua trenduri majore: reintorcerea la epoca glam Hollywoodiana si un element cheie: rujul rosu in tonuri diferite!

Volumul culorilor este redat la maxim, fie ca vorbim despre vibratia luminoasa a acestora pe buzele si ochii manechinelor la Dior si Guerlain, fie ca ne referim la stralucirea metalica a pleoapelor la Kenzo, Gaultier si Louis Vuitton.

 

Pleoape viu colorate si efectul “ochi de pisica”

Christian Dior umple tenul de viata si culoare cu nuante acide si vii: roz fuchsia, turquoise, galben electric sau verde smarald, dar si rozuri soft si griuri moderate. Nu lipseste nici coraiul pe buze, in nuante mate, usor lucioase si blush-ul de un roz pudrat. Tusul de pleoape este extrem de important pentru a reda acel aspect de “ochi de pisica”. Machiajul Dior confera un look sofisticat si romantic, perfect pentru serile de vara.

 

Guerlain a machiat-o pe Natalia Vodianova in culori intense pentru a-i scoate in evidenta ochii albastri si buzele carnoase. Tonuri acidulate si multiple nuante de rosu, compun aceasta colectie eleganta si colorata. Linia “Sur Mes Levres” este compusa din tonuri dintre cele mai indraznete: roz, corai, somon, portocaliu sau nuante neutre, de la beige si pana la pamantiu.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest