Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect

Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect
Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect Maria Pauna te invata trucurile unui make-up de mireasa perfect

Vrei sa stii care sunt cele mai puternice trenduri in make up-ul pentru mireasa si cum sa ai cele mai frumoase sprancene la nunta ta? Maria Pauna, make-up artist (www.mariapauna.ro), te invata cum sa fii o mireasa frumoasa si sa ai un look spectaculos.

Cum trebuie sa fie machiajul perfect al unei mirese?

Machiajul de mireasa este singurul machiaj la care make-up artistul trebuie sa tina cont de indrumarile clientei. El scoate in evidenta trasaturile angelice, diafane, pure, pe care mireasa le transmite in momentul in care se imbraca in rochia alba de mireasa.

Intr-adevar, in machiajul unei mirese se regasesc cateva elemente care ne pot induce anumite nuante: culoarea buchetului de mireasa, culoarea accesoriilor mirelui sau culoarea tematicii nuntii. Dincolo de toate, machiajul de mireasa ramane un machiaj simplu, un machiaj in urma caruia vei spune cu sinceritate ca purtatoarea machiajului este frumoasa si nu machiajul in sine.

Ce trenduri puternice se resimt in machiajul de mireasa pentru 2010?

Trendurile in make-up difera de la un deceniu la altul, astfel daca decizi sa porti o rochie de mireasa genul anilor '80, atunci si cu machiajul te vei indrepta spre acea perioada. Daca mireasa apartine unei anumite religii, ca make-up artist ai obligatia de a respecta cu strictete indicatiile acesteia.

Ce tip de machiaj recomanzi unei mirese retro, clasice sau avangardiste?

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest