Maria Pauna iti spune totul depre machiajului viitorului

Maria Pauna iti spune totul depre machiajului viitorului

"Punctul de plecare al unui machiaj este chiar tenul tau trebuie doar sa-l pregatesti".     

Inca din antichitate, femeile si-au torturat corpurile cu tot felul de substante scarboase sau chiar toxice pentru a arata mai bine. Femeile din Egipt foloseau pulberea unor gandaci rosii pentru a da buzelor o culoare mai senzuala. Cele care nu isi permiteau varianta scumpa din gandaci, foloseau un amestec destul de toxic din alge rosii si cateva substante chimice.

In Grecia, praful din oxid de plumb, amestecat cu seu de oaie, devenea un fond de ten foarte alb, numai bun pentru a masca bronzul natural al pielii de pe fata si maini.

Femeile din Imperiul Roman urmareau sa obtina un ten deschis la culoare si, prin urmare, apelau la tot felul de substante chimice toxice pentru albirea fetei. Multe produse erau tot pe baza de plumb, in timp ce altele, la fel de scarboase, includeau ingrediente ca excrementele de crocodil.  

In viitor vom asista la o serie de lansari care vor revolutiona complet modul in care ne machiem si percepem actul de infrumusetare. Nu va fi vorba doar de ingrediente noi ordonate in formule avansate, ci de un cumul de elemente ce tin de latura senzoriala a machiajului. Cremele nu se vor mai putea declina sub denumiri generice si cu greu vor mai putea fi incadrate in sub-categorii. Specializarea in cosmetica nu vizeaza doar o scindare a pietei, mult asteptata de altfel si absolut necesara, ci si raspunsuri perfect valabile mulate pe nevoile si pe profilele unor tipuri diferite de consumatoare.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest