15 idei de manichiura pentru Sfantul Valentin 2017

15 idei de manichiura pentru Sfantul Valentin 2017

Ziua Indragostitilor este momentul perfect sa iti decorezi unghiile cu inimioare, sclipici si multe nuante de roz. Daca vrei sa gasesti o alternativa la rosul clasic in cea mai romantica zi a anului, urmareste 15 idei de manichiura pentru Sfantul Valentin 2017.

Indiferent ca iei cina in oras cu partenerul tau, mergeti la club sau la cinema, nu iti neglija manichiura de Sfantul Valentin. Poate este surprinzator, dar in acest an nu este obligatoriu sa iti vopsesti unghiile in rosu de Ziua Indragostitilor. De fapt, in aceasta iarna este in tendinte unghiile roz, blush, nude, asociata cu diverse culori inchise (negru, maro, platina), cu lac de unghii alb (transparent si alb) sau cu decoratiuni glam.

Modelele geometrice, inimioarele sau buzele rosii sunt doar cateva desene care se poarta de Sfantul Valentin in acest an. Fiecare dintre aceste modele inlocuiesc cu succes oja rosie de culoarea vinului Bordeaux care s-a purtat in anii precedenti.

Astfel, in 2017 poti purta orice manichiura doresti de la cea neutra la manichiura cu elemente grafice. Bazeaza-te de Sfantul Valentin pe culori calde si indraznete, dar si pe detalii romantice daca ai trecut in relatia ta la pasul urmator.

Foloseste-ti imaginatia sau alege ca sursa de inspiratie cele 15 imagini din galeria foto alaturata si vei obtine o manichiura hot pe care o poti purta de Sfantul Valentin, dar si de Dragobete.

Pont: Daca est deja logodita, adopta manichiura potrivita in functie de inelul de logodna.

Sursa: Harperbazaar.com

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest