Machiajul de mireasa

Machiajul de mireasa
Machiajul de mireasa Machiajul de mireasa Machiajul de mireasa Machiajul de mireasa Machiajul de mireasa Machiajul de mireasa Machiajul de mireasa Machiajul de mireasa Machiajul de mireasa

Machiajul de mireasa trebuie sa fie unul special, sa te reprezinte, sa reziste pana in zori si sa arate superb in fotografii. Orice mireasa ar trebui sa adore modul in care a fost machiata in ziua nuntii si peste 10 ani cand va rasfoi albumul de nunta. De aceea iata cateva sfaturi cu privire la machiajul din ziua cea mai importanta din viata ta.

Machiajul de mireasa trebuie sa contina suficienta culoare pentru a compensa albul rochiei. Adu-ti aminte ca este o mare diferenta intre o tinuta de zi si o rochie de mireasa, deci acest lucru este valabil si din punct de vedere al machiajului. Diferenta nu este facuta de cantitatea de machiaj folosita ci de calitatea acestuia, precizia executarii si de alegerea potrivita a culorilor.

Pentru a evita sa te simti grabita atunci cand vine vorba de aplicarea machiajului in ziua nuntii, acorda-ti suficient timp pentru acest lucru intre 45min si 60min.

Lumina naturala este cea mai buna atunci cand vorbim despre machiajul de mireasa. Daca ai posibilitatea aplica machiajul intr-un loc din casa unde exista multa lumina naturala. Acest lucru te va ajuta sa nu gresesti atunci cand alegi nuanta fondului de ten, a corectorului si pudrei, dar si pentru a realiza care este intensitatea machiajului pe care o doresti.


Nu folosi crema sau fond de ten cu factor de protectie, deoarece acestea reflecta foarte multa lumina in blitzul aparatelor de fotografiat. Rezultatul poate fi unul nedorit si anume un ten foarte alb.

Daca rochia de mireasa pe care o porti este una fara brete asigura-te ca intre ten si deolteu/umeri nu exista o diferenta vizibila de culoare.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest