Cat de necesar este machiajul zilnic cand il poti inlocui cu un machiaj de durata?

 Cat de necesar este machiajul zilnic cand il poti inlocui cu un machiaj de durata?

Sunt femei care nu ies din casa daca nu folosesc macar un ruj pentru a-si contura buzele, iar la polul opus exista femei care prefera sa adopte un look natural fara a recurge la trucurile de machiaj care le scot in evidenta calitatile fizice.

Fie ca faci parte din prima categorie si esti dependenta de machiaj sau nu pierzi foarte mult timp in fata oglinzii, daca iti ingrijesti corect tenul si adopti un machiaj de durata, vei vedea ca nu mai este necesar sa porti cu tine permanent trusa de machiaj.

Iata cateva trucuri de beauty pe care le poti aplica si tu ca sa arati bine chiar si cand nu ai chef sa te machiezi. Cele 5 trucuri de mai jos sunt destinate femeilor moderne si ocupate.

Fa-ti genele vizibile cu vopsea speciala
De ce sa pierzi zilnic timpul aplicand mascara pe gene cand le poti defini intr-un salon de frumusete cu ajutorul unei vopsele speciale? Prin vopsirea genelor, nu va mai trebuie sa aplici zilnic tus sau rimel, ele ramanand astfel cel putin cateva zile.

Foloseste tatuaj pentru sprancene
Daca sprancenele tale pensate nu au mai crescut sau le-ai avut mai rare dintotdeauna, pentru a umple golurile, una dintre variantele pe care le poti folosi este tatuajul sprancenelor. Acest procedeu radical se face la un salon de frumusete pentru ca este unul migalos. Sprancenele se tatueaza fir cu fir, dar avantajul este ca operatiunea in sine imita fidel forma naturala a sprancenelor. Inainte de a trece la fapte, urmareste mai multe fotografii cu sprancene naturale si sprancene tatuate, ca sa vezi daca acest stil te reprezinta si este exact ceea ce cauti.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest