Machiaj de mireasa dupa trasaturile fetei

Machiaj de mireasa dupa trasaturile fetei

Asemeni tunsorilor potrivite, machiajul de mireasa adecvat trebuie sa fie personalizat dupa trasaturile fetei si dupa stilul evenimentului.

Tinand cont de faptul ca in 2015 se poarta culorile calde, se cuvine ca viitoarele mirese  sa opteze pentru un make-up care le scoate in evidenta personalitatea, dar si principalele calitati fizionomice.

Spre exemplu, daca atuul tau sunt ochii expresivi si consideri ca acestia spun ceva despre felul tau de a fi, machiajul smokey eyes ii poate scoate in evidenta. Prin urmar, foloseste eyeliner, gene false si farduri de ochi pentru a accentua o singura trasatura fizionomica.

La fel poti proceda cu buzele, tenul sau pometii. Fie ca vrei sa porti un machiaj natural care pune in valoare tenul impecabil sau un ruj intens pentru a defini buzele senzuale si zambetul superb, tine cont de principalele reguli estetice atunci cand imbraci rochia de mireasa.
In 2015 se pune mare pret pe diversitate, accente, vestimentatie si preferinte pentru materiale.

De la liniile fine ce iti contureaza trasaturile fetei la nuantele potrivite pigmentului tau de piele, fiecare mireasa trebuie sa fie avantajata de machiajul pentru care opteaza in ziua nuntii ei.

Vezi ce tip de machiaj ti se potriveste si alege acel ton cromatic care te ajuta sa te remarci in ziua cea mare si te avantajeaza in fotografiile de nunta.

Machiajul natural. Daca te mandresti pe un ten impecabil, opteaza pentru machiajul natural pentru ca acesta pune accent pe ten si luminozitate. Acest machiaj modern numit si make up bare face se obtine cu ajutorul unei palete cromatice formata din  bej, crem lila, roz pal, maro, adica acele culori discrete si calde ideale de folosit in cazul unul machiaj simplu, dar de efect.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest