Ce nu trebuie sa faci cand indepartezi genele false?

Ce nu trebuie sa faci cand indepartezi genele false?

Genele false sunt un dar pentru iubitoarele de frumos. Acestea iti fac ochii sa arate mai mari si iti ofera un look radiant, chiar si atunci cand nu ai dormit opt ore pe noapte. A invata cum sa aplici gene false in mod corespunzator necesita practica, dar dupa ce faci acest lucru de cateva ori, vei obtine o privire seducatoare fara prea mult efort.

Problema poate sa apara atunci cand indepartezi genele false. Dar, cu putina rabdare si cateva ponturi bune, totul va deveni o joaca pentru tine.

Iata care este singurul lucru pe care nu trebuie sa il faci cand indepartezi genele false. Chiar daca te grabesti si vrei sa le smulgi de la ochi dintr-o singura miscare, acest lucru este total gresit. Tragand de genele false cu o miscare brusca, poti slabi rezistenta genelor naturale, iar in timp, acest obicei poate contribui la curbarea prematura a genelor in zona ochilor.

O abordare mai buna pentru indepartarea genelor false in conditii de siguranta este sa aplici un produs de indepartare a machiajului de ochi pe baza de apa, folosind un disc demachiant. Indepartarea machiajului slabeste lipiciul de gene, facand indepartarea genelor false mult mai usoara.

Indeparteaza orice reziduu ramas pe pleoape cu ajutorul unui demachiant pe baza de ulei de nuca de cocos. Aceasta solutie se aplica peste adezivul uscat cu grija.

Folosind pas cu pas instructiile de mai sus, vei reusi sa iti indepartezi genele false fara sa le deteriorezi pe cele naturale. La Melkior gasesti genele false dorite, care iti ofera un look natural. Poti sa alegi intre gene false fantezie, gene false banda cu par sintetic si gene false individuale.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest