Gwyneth Paltrow a lansat prima sa linie de make-up organica

Gwyneth Paltrow a lansat prima sa linie de make-up organica

Actrita Gwyneth Paltrow (43 ani), renumita pentru promovarea unui stil de viata sanatos, a lansat recent o linie de make-up organica. In colaborare cu expertul in cosmetice Karen Behnke, care ocupa functia de presedinte CEO la Juice Beauty, protagonista filmului "Iron Man" a debutat cu prima sa gama de beauty organica chiar la inceputul lui 2016.

Aceasta contine toate produsele de ingrijire personala si frumusete de la rujuri organice la farduri, iar produsele non-toxice lansate de actrita pot fi folosite zi de zi, fara nicio retinere.

Pentru realizarea acestui proiect, Gwyneth Paltrow a fost inspirata de vizitatorii site-ului sau Goop.com care au investigat ingredientele mai multor produse cosmetice de pe piata. In urma cercetarilor, acestia au constatat ca produsele de beauty contin o multime de substante toxice, periculoase pentru sanatate, scrie site-ul www.hellomagazine.com.

Uimita de faptul ca produsele de ingrijire personala nu sunt sigure pentru sanatate, Gwyneth Paltrow s-a gandit sa isi uneasca fortele cu Juice Beauty pentru  a crea o gama de produse cosmetice non-toxice. Asa a luat nastere prima linie de make-up a actritei.

Gwyneth Paltrow a marturisit pentru Forbes, conform sursei mentionate anterior, ca la cei 43 de ani ai sai foloseste aproape zilnic fardurile, atat la filmari, cat si in viata de zi cu zi. Mai tarziu, actrita a adaugat: "Acum stim ca este posibil sa cream produse make-up de lux care nu contin substante toxice si nu prezinta vreun potential risc pentru sanatate."

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest