Genele false. Cum si cand putem sa le folosim?

Genele false. Cum si cand putem sa le folosim?
Genele false. Cum si cand putem sa le folosim? Genele false. Cum si cand putem sa le folosim? Genele false. Cum si cand putem sa le folosim?

Nu toate femeile au fost inzestrate cu gene lungi si dese, asa ca folosirea genelor false reprezinta solutia perfecta. Genele false intensifica privirea si contureaza ochii. Exista mai multe tipuri de gene false: gene individuale (un singur fir de par), gene manunchiuri si gene tip banda.

Genele false individuale (un singur fir). Sunt cele care au aspectul cel mai natural si se aplica cel mai greu. Sunt adesea folosite pentru extensiile de lunga durata (procesul de intretinere se face la 3-4 saptamani).

Genele false manunchiuri. Pot fi simple sau pot avea un punct de contact vizibil care le confera mai multa stabilitate. Se folosesc gene de cel putin doua dimensiuni si de preferat cu ajutorul unei pensete, pornind in ordine de la coltul extern al ochiului (cele mai lungi) catre interior (cele mai scurte). Rezultatul este unul destul de natural.

Daca doresti un efect mai dramatic atunci alege genele false tip banda. Acestea ofera densitate si volum pe toata suprafata pleoapei si se gasesc in numeroase modele si forme. Se dezlipesc din cutie cu ajutorul degetelor tragind de unul dintre capete, niciodata de centru. Se curbeaza banda intre degete pana capata o curbura asemanatoare cu cea a pleoapei mobile.

Se tine ochiul intredeschis sau se inchide lejer fara a se strange si mentinand genele de virful firelor de par din cele doua capete ale bezii se plaseaza la radacina genelor naturale lipind mai intai coltul extrern al ochiului si treptat mai apoi cei intern.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest