Extreme in machiajul de mireasa

Extreme in machiajul de mireasa
Extreme in machiajul de mireasa Extreme in machiajul de mireasa Extreme in machiajul de mireasa Extreme in machiajul de mireasa Extreme in machiajul de mireasa Extreme in machiajul de mireasa Extreme in machiajul de mireasa Extreme in machiajul de mireasa Extreme in machiajul de mireasa

Georges Chackra primavara-vara 2010 – Buze nude, eyeliner si blush. Machiajul propus de Georges Chackra este asociat in principiu unui machiaj natural al ochilor, pe tonuri de bej neutru, discret. Insa, tusul negru subliniaza cu succes acest machiaj retro elegant si usor de adaptat. Se pune accent pe buzele nude stralucitoare si blush-ul variat, de la un pigment intens de piersica spre un corai modest.

Zuhair Murad primavara-vara 2010 - Buze nude, smoky eyes, ten mat. Smoky eyes nu se demodeaza niciodata, este ceea ce unii numesc frumusetea feminina la extrem. Zuhair Murad mizeaza pe accentuarea privirii in stil “ochi de felina”, trend adorat de miresele de pretutindeni. Buzele nude sunt motivate de intensitatea machiajului pleoapelor.

Pagina 2/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest