Cum sa arati bine fara machiaj

Cum sa arati bine fara machiaj

Sa iesim din casa fara make-up poate fi pentru unele dintre noi un lucru de neimaginat, dar nu trebuie sa fie asa. Este recomandat ca din cand in cand sa adoptam un look natural si sa oferim un respiro tenului nostru. Iata cateva sfaturi de care sa tii cont in momentul in care doresti sa adopti un look 100% natural.

Un ten perfect se obtine prin consumarea zilnica de fructe si legume care contin vitamine, saruri si alti nutrienti, dar si prin consumul zilnic a doi litri de apa ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Ingrijeste-ti tenul atat dimineata cat si seara urmand cei trei pasi obligatorii: demachiere, tonifiere si hidratare. Foloseste produse dedicate tipului tau de ten (ten normal, uscat, gras, mixt sau matur).

Ai grija ca sprancenele sa fie intodeauna bine intretinute, pensate si tunse astfel incat sa obtii forma cea mai potrivita pentru tipul de fata pe care il ai. Niste sprancene corect pensate pot schimba radical intreaga infatisare.

Foloseste picaturi de ochi care elimina roseata si iritarea acestora. 

Un zambet frumos si sanatos reuseste de fiecare data sa compenseze lipsa machiajului. Asa ca ai grija ca dantura ta sa fie cat mai bine ingrijita, lipsita de pete si cat mai sanatoasa.

Imbraca-te folsind haine in culori complementare tenului tau. De asemenea accesoriile bine alese completeaza intregul look si te ajuta sa iti evidentiezi personalitatea si propriul stil.

Aceste sfaturi ti-au fost oferite de make-up artist Oana Dinculescu.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest