4 trucuri de machiaj pentru o nunta de vara perfecta

4 trucuri de machiaj pentru o nunta de vara perfecta

Soarele stralucitor, cerul senin si decorul romantic sunt foarte importante pentru o nunta organizata vara, in aer liber, insa caldura iti poate pune in pericol machiajul. Iata cum trebuie sa procedezi pentru avea un machiaj sexy, care rezista intreaga zi:

1. Fondul de ten

Daca ai tenul gras foloseste o crema hidratanta matifianta, apoi o baza de machiaj anti-stralucire, acopera imperfectiunile cu ajutorul concealer-ului, aplica fond de ten fara baza de ulei (oil free), iar la final fixeaza machiajul cu pudra matifianta.

2. Fardul si conturul ochilor

Daca ai probleme cu fardul care se topeste, aplica un strat subtire de concealer de la linia genelor pana la sprancene, inainte de fard, iar la final fixeaza machiajul cu putina pudra matifianta. Alege fardurile sub forma de pudra, in locul formulelor cremoase. Tusul este ideal pentru conturul ochilor si rimelul rezistent la apa nu iti va compromite machiajul daca te emotionezi in timpul ceremoniei.

3. Blush-ul

Evita formulele cremoase care au tendinta sa faca dungi la caldura. Foloseste un blush pudra pentru un aspect mat si fresh. Poti incerca si varianta upgradata de tip "stain" cu  blush pudra deasupra pentru a te asigura ca machiajul va rezista la temperaturi ridicate.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest