10 tendinte in make-up de ocazie pentru 2012

10 tendinte in make-up de ocazie pentru 2012

Anul aceasta, make-up artistii s-au jucat cu ceva influente retro si un mix de combinatii primavaratice. Limitele inspiratiei indraznesc de la eyeliner-ul ce-si reinventeaza utilitatea sau farduri glitter cu note futuriste si pana la nuante de rosu pasional, extrase de pe sevaletul unui pictor frivol. Mesajul care devine deja un lait-motiv? Mixarea unui strop de vintage cu modernul, pentru a revolutiona machiajul de seara, intr-un mod cu totul si cu totul inovator.

Smoky-eyes extrem. Indiferent de culoarea tenului, a irisului sau a parului, acest tip de machiaj se potriveste aproape oricarei femei. Culorile tari sunt extrem de chic, iar in 2012 smoky-eyes face senzatie in nuante de mov pruna, maro taupe, gri petrol, bej sau indigo.

Nuante de rosu. Culorile cu irizatii nu mai sunt in trend, se merge pe buze mate sau lucioase in nuante de rosu indraznet. Daca alegi un ruj mat, nu aplica straturi de gloss deasupra. Nu uita sa combini cromatic un element al tinutei cu nuanta rujului. Vei fi ultra-chic.

Sprancene groase. De mai bine de trei sezoane se poarta sprancenele bogate, cu o linie cat mai groasa si arcuite natural. Intr-adevar, ele iti confera un look dramatic, de aceea este bine ca sprancenele sa aiba intotdeauna nuanta parului tau.


Glitter pentru pleoape sau fata. Lumineaza-ti privirea cu particule stralucitoare, fine, aurii sau argintii sau lipeste mici strass-uri pe pleoape sau spre tample. Auriul si argintiul sunt extrem de en-vogue.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest