10 pasi pentru un make-up perfect

10 pasi pentru un make-up perfect

Machiajul este simplu atunci cand sti cum sa il aplici si mai ales atunci cand ai un kit bine organizat. Pentru realizarea unui look simplu ai nevoie de doar 10 pasi pe care sa ii urmezi.

Pre-make up

Crema hidratanta creaza baza perfecta pentru machiaj si este secretul unui ten stralucitor si fresh. Pentru tenul normal foloseste o lotiune usor hidratanta, pentru tenul uscat foloseste o crema foarte hidratanta sau balm, iar pentru tenul gras foloseste o lotiune oil-free care hidrateaza dar care in acelasi timp normalizeaza secretia de sebum.


Pasul 1- Fondul de ten

Pentru a gasi nuanta potrivita traseaza cateva linii de fond de ten pe o parte a fetei pana spre gat dar si pe frunte si apoi verifica in lumina zilei. Nuanta care dispare in piele este cea pe care o cauti. Este indicat sa ai doua nuante de fond de ten, una pentru lunile de iarna si alta putin mai inchisa pentru vara, atunci cand tenul este bronzat. Poti sa le amesteci si astfel sa obtii nuanta perfecta pentru primavara si toamna.

Pasul 2- Corectorul /Concelear

Corectorul pe care il folosesti trebuie se fie una sau doua nuante mai deschis decat tenul tau. Mai intai neutralizeaza culoarea cercanelor cu un corector in tonuri roz sau peach. Apoi alege un concelear cu baza galbena si aplica-l peste corector. Prin mici atingeri, tamponand cu un buretel sau cu degetul, indeparteaza sursplusul de produs pana la obtinerea rezultatului dorit.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest