Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere

Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere
Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere Top 10 cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere

Fie ca esti singura, logodita sau speri ca in curand vei fi ceruta in casatorie, trebuie sa fii de acord ca unul dintre motivele pentru care vrei sa te mariti este ca imediat dupa nunta
sa evadezi intr-o luna de miere de neuitat impreuna cu proaspatul tau sot.

Dar, pentru ca inceputul casniciei sa fie unul de basm, mai intai vezi topul cu cele mai romantice destinatii din lume pentru luna de miere.
In aceste orase magice poti vizita o multime de obiective turistice, iar capturile fotografice sunt amintiri de nepretuit pentru orice cuplu aflat in luna de miere.

Pentru luna de miere ai de ales intre orase romantice din Europa, Asia si Australia. Sunt perfecte pentru o escapada in doi, insa unele dintre aceste destinatii sunt mai greu accesibile pentru cuplurile cu buget limitat.

Topul celor mai romantice orase din lume a fost realizat de site-ul matrimonial WeLoveDates.com. Acest clasament se bazeaza pe istoria oraselor, pe cele mai fascinante obiective turistice care atrag an de an milioane de vizitatori, dar si pe numarul de casatorii foarte mare din aceste parti ale lumii.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest