Venetia: O luna de miere pe apa

Venetia: O luna de miere pe apa
Venetia: O luna de miere pe apa Venetia: O luna de miere pe apa Venetia: O luna de miere pe apa Venetia: O luna de miere pe apa Venetia: O luna de miere pe apa Venetia: O luna de miere pe apa Venetia: O luna de miere pe apa

A vizita Venetia este ca si cum ai despacheta un cadou care stimuleaza simturile. Orasul scufundat pe jumatate sub ape debordeaza de iubire la fiecare colt al sau. Cu o istorie ce incepe in urma cu sase veacuri, Pietele elegante cu alei navigabile in interior, mirosul ascutit de cafea, gondolierii care vaslesc alene pe apa si alte atractii locale te aduc intr-un cadru grandios si romantic in nordul Italiei. Sariti intr-o gondola de croaziera si plutiti alene pe canalele venetiene fara a pierde din vedere Basilica Sfantului Marcu.

Marco Polo si Giacomo Casanova intre istorie si mit

Venetia, fondata in 421 impresioneaza prin istorisirile reale din Evul Mediu. De aici a pornit candva spre China comerciantul venetian Marco Polo pentru a-l intalni pe Gingis Han. Acest oras, construit practic din nimic si inconjurat de ape a devenit in timp cel mai frumos din intreg Universul. Nici Giacomo Casanova nu este o legenda. Cuceritorul de inimi s-a nascut la Venetia in 1725, iar povestea vietii sale este relatata in cartea « Memorie di Giacomo Casanova ».

In 814 a inceput la Venetia construirea Palatului Dogilor din Piata San Marco, pentru ca doua decenii mai tarziu in aceeasi piata sa fie ridicata Basilica San Marco.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest