Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere

Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere
Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere Top 5 destinatii ideale de iarna pentru luna de miere

Fie ca te-ai casatorit toamna tarziu sau ai amanat nunta pana in preajma Sf. Valentin, trebuie sa stii ca destinatiile de iarna au un farmec aparte, iar haina alba a iernii iti garanteaza o luna de miere memorabila. Daca iti place sa bei vin fiert la gura sobei, te dai in vant dupa sporturile de iarna si adori zapada, iti recomand sa te consulti cu alesul inimii tale pentru a hotari spre care dintre cele cinci destinatii ideale pentru luna de miere veti opta pe timp de iarna.

Finnmark, Norvegia

Cauti un refugiu complet reciclabil pentru luna de miere? Ia in consideratie o excursie romantica la Hotelul de gheata Sorrisniva Igloo din Finnmark, situat in mijlocul naturii pe malurile Fluviului Alta, la 15 km distanta de localitatea cu acelasi nume.

Acest complex de lux este construit din zapada si gheata, in timp ce paturile sunt inlocuite cu saci de dormit si blana de ren. Hotelul include, de asemenea sculpturi de gheata in forma de reni si alte mamifere specifice zonei, cazi cu hidromasaj, o sauna si un restaurant. In fiecare primavara, hotelul se topeste, este reconstruit și se redeschide în luna ianuarie.

La restaurantul Lakesestua construit din lemn, se mananca specialitati din carne de ren si peste, iar vodka albastra este bautura digestiva servita direct din pahare de gheata.

Norvegia

Quebec City, Canada

Cunoscut sub numele de Parisul din America de Nord, Quebec este un oras plin de energie, unde divertismentul, mancarea buna si aerul curat fac parte din peisaj. Pentru cuplurile aflate in luna de miere in sezonul rece, orasul canadian Quebec ofera o atmosfera cosmopolita, dar si activitati distractive specifice iernii.

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest