Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila

Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila
Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila Top 5 Hoteluri din Anguilla, Insulele Caraibe pentru o luna de miere memorabila

Vacantele petrecute in Anguilla sunt asociate cu plajele idilice, binecuvantate de Dumnezeu cu privelisti naturale si o atmosfera calda, primitoare pentru orice turist. Aceasta insula joasa formata din recifuri de corali si calcar a devenit in timp  printre cele mai ravnite destinatii din Insulele Caraibe. Din acest motiv, au fost construite mai multe unitati de cazare in Anguilla, luate cu asalt anual de un numar foarte mare de vizitatori.

Daca ati optat pentru o luna de miere in paradisul din Anguilla, aici va asteapta o multime de hoteluri de 5 stele, accesibile ca pret, dar elegante si cu gazde primitoare.

Pentru ca este greu sa triezi cele mai frumoase hoteluri din Caraibe, noi va propunem un top al hotelurilor din Anguilla care ofera servicii ireprosabile, activitati recreative si privelisti panoramice.

1.Din categoria hotelurilor de 5 stele din West End, Hotelul Cap Juluca ocupa prima pozitie detasat in clasamentul celor mai populate si indragite locatii din Anguilla. Aceasta unitate hoteliera reprezinta de fapt o insiruire de vile construite in stil greco-maur chiar pe malul marii. Nisipul alb si apele albastre de o claritate rar intalnita ofera o stare de relaxare totala vizitatorilor care isi permit o vacanta de neuitat in Insulele Caraibe.

De ce sa alegi Cap Juluca? Personalul amabil si discret de la Cap Juluca,micul dejun continental servit zilnic impreuna cu un pahar de suc sau o cafea,  sporturile si activitatile de agrement, cursurile de pilates si yoga fac din hotelul de 5 stele din West End locul de cazare ideal pentru o luna de miere linistita si insorita.

Hotelul Cap Juluca

Pagina 1/4

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest