Top 10 locuri pe care nu ai vrea sa le vizitezi in luna de miere

Top 10 locuri pe care nu ai vrea sa le vizitezi in luna de miere

Sunt locuri periculoase (Insula Serpilor) si stranii (Poarta diavolului) in care nu iti doresti sa te aventurezi sau sunt locuri lasate in paragina (Pata de gunoi din Pacific) unde nu este potrivit sa iti petreci luna de miere.

Iata un top 10 destinatii din lume pe care nu ai vrea sa le vizitezi si despre care este bine sa te documentezi inainte de a cumpara biletele de zbor.

1. Insula Serpilor, Brazilia
Numita si Insula Mortii, Ilha de Queimada Grande este o insula localizata la sud de centrul orasului São Paulo. Chiar daca se afla in apropierea unui oras important din Brazilia, aceasta insula are locuitori atat de periculosi, incat cine si-ar dori sa o viziteze, ar avea nevoie de autorizatie. Motivul? Cercetatorii estimeaza ca pe insula traiesc intre unul si cinci serpi veninosi pe metru patrat. Serpii din Queimada Grande , numiti Cap Auriu de Lance sunt o specie unica de vipere, cu o otrava ucigatoare care distruge efectiv carnea din jurul muscaturii.

Insula serpilor

2. Zona contaminata din Europa de Est
Localizata langa Cernobal, aceasta locatie se intinde pe o raza de 30 km. Zona de excludere din Europa de Est aminteste de catastrofa nucleara care s-a produs pe 26 aprilie 1986 la Centrala Atomolectrica Cernobal. Desi la data respectiva, locuitorii au fost evacuati, in prezent mai locuiesc in zona cu precipitatii contaminate cativa zeci de oameni.  
O parte dintre ei traiesc in Cernobil, altii fiind imprastiati in satele din jur. Din cauza jafurilor, exista o prezenta puternica a politiei in zona, dar asta nu este singura problema.  Inainte de a vizita aceasta locatie, gandeste-te ca radiatiile sunt extrem de mari chiar si dupa aproape trei decenii de la explozie.

Pagina 1/6

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest