Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa

Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa
Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa Top 10 hoteluri pentru luna de miere din Europa

Gaseste combinatia perfecta de lux, cultura si romantism intr-unul din cele 10 hoteluri din Europa care promit pentru un cuplu proaspat casatorit o luna de miere memorabila.

Alege tara si hotelul pe care il consideri incitant pentru calatoria ta romantica, citind cateva date despre fiecare obiectiv in parte.

Hotel Gritti Palace, Italia

Ernest Hemingway a calificat candva hotelul Italian Gritti Palace drept "Cel mai bun hotel dintre marile servicii hoteliere pe care il poate oferi un oras."

La randul ei, actrita Greta Garbo frecventa atat de des hotelul din Venetia incat l-a declarat al doilea sau camin.

Asezare geografica: Localizat pe Marele Canal/Grand Canal, cu o vedere spectaculoasa de ape, Hotelul Gritti Palace a fost construit in anul 1525, ca resedinta a lui Andrea Gritti, dogele Venetiei. Astazi atrage clientii de elita mondiala, cum sunt familia regala britanica, diversi politicienti si stele din nemuritorul Hollywood. Camerele luxoase sunt dotate cu numeroase facilitati, iar in bucataria hotelului italian, maestrii bucatari prepara  adevarate delicii culinare.

Cine isi petrece luna de miere in acest palat va trai sentimentul ca face parte din lumea aristocrata, mia ales ca personalul hotelier este amabil si isi trateaza oaspetii regeste. Camerele de lux decorate cu flori proaspete si antichitati fine fac din Palatul Grafitti o experienta imposibil de uitat.

Pagina 1/11

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest