Safari in Ngorongoro, Tanzania

Safari in Ngorongoro, Tanzania
Safari in Ngorongoro, Tanzania Safari in Ngorongoro, Tanzania Safari in Ngorongoro, Tanzania Safari in Ngorongoro, Tanzania Safari in Ngorongoro, Tanzania Safari in Ngorongoro, Tanzania Safari in Ngorongoro, Tanzania Safari in Ngorongoro, Tanzania Safari in Ngorongoro, Tanzania

Aventurosi din fire, ati preferat intotdeauna escapadele si destinatiile salbatice. De la zebre la gazele, rinoceri, lei, sacali, gheparzi si pasari flamingo Tanzania este destinatia perfecta pentru o luna de miere cu senzatii tari. 

Locatie

Ngorongoroeste intr-adevar un tinut fantastic, rupt de realitatea ta si-a iubitului tau, unde vei invata sa apreciezi frumusetea salbaticiei, dar si avantajele civilizatiei. Inscrisa in patrimoniul UNESCO, rezervatia este situata intre Lacul Manyara si Parcul National Serengeti. Se intinde pe mai mai mult de 8288 km patrati si este alcatuita din Craterul Ngorongoro, Trecatoarea Olduvai, Craterul Empakai si Muntele Oldonyo Lengai.

Istoric

Craterul Ngorongoro este cea mai mare caldare intacta de pe glob si s-a format acum doua milioane de ani prin explozia si prabusirea in interior a vulcanului. Acest platou este casa unei populatii permanente de peste 25.000 de animale si unul dintre locurile Africii unde ai cele mai mari sanse sa ii vezi pe cei ‘Big Five': leul, leopardul, bivolul, rinocerul si elefantul intr-o singura plimbare. Dar si sa alergi alaturi de ierbivore: zebre, bivoli, antilope si gazele.

Sapaturile din ultimii ani au dezvaluit urme ale predecesorilor Homo Sapiens cu o vechime de aproximativ 3,6 milioane. In rezervatia naturala Ngorongoro se experimenteaza convietuirea in acelasi habitat intre populatia Maasai, crescatorii de animale domestice si animalele salbatice.

Distractii si puncte de interes

Pagina 1/2

Etichete:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

RECOMANDARI

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest