Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza

Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza
Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza Printesa Victoria a Suediei si printul Daniel, luna de miere in Polinezia Franceza

Dupa o nunta de poveste urmeaza o luna de miere de vis. Cu nuntasii inca dansand, printesa Victoria a Suediei si proaspatul ei sot, Daniel Westling, s-au strecurat de la fastuoasa ceremonie printr-un pasaj secret al castelului.

Plecarea secreta catre Polinezia Franceza

Cum la nunta au fost peste 1000 de invitati, disparitia subita a celor doi miri a fost remarcata cand ei erau deja in avion. Departe de ochii presei, o limuzina cu geamuri fumurii a asteptat capetele incoronate ale Suediei.

In scurt timp, cei doi proaspat insuratei au ajuns la aeroport, unde i-a preluat un jet de lux privat Dassault Falcon 7X, apartinand milionarului Bertil Hult, prieten al regelui Suediei. Petrecerea era inca in toi, in timp ce Victoria si Daniel zburau deasupra norilor.

Noaptea nuntii intr-un avion de lux

Florile, sampania si cearsafurile din cea mai scumpa matase au transformat interiorul avionului in cel mai luxos honeymoon suite. Probabil ati auzit de Clubul “Mile High”, fondat de cei care au facut dragoste la altitudine. Cu siguranta, printul Daniel si printesa Victoria au primit card de membru.

Avionul a facut mai multe escale in timpul zborului, printre care la Kefavlik, in Islanda si la Vancouver, in Canada. Speculatiile anterioare plecarii in luna de miere indicau mai multe locuri unde cei doi ar putea ajunge. Ca si parintii ei care si-au petrecut luna de miere in Hawaii, Victoria a ales tot o destinatie exotica. Calatoria a fost planuita de cateva luni bune, dar Casa Regala a vrut sa tina secreta destinatia celor doi pana in ultimul moment.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest