Belgia: 5 orase must see pentru luna de miere

Belgia: 5 orase must see pentru luna de miere
Belgia: 5 orase must see pentru luna de miere Belgia: 5 orase must see pentru luna de miere Belgia: 5 orase must see pentru luna de miere Belgia: 5 orase must see pentru luna de miere Belgia: 5 orase must see pentru luna de miere

Daca te-ai gandit sa iti petreci luna de miere in Belgia, noi iti sugeram orasele pe care merita se le vizitezi, dar si obiectivele turistice de aici. Incepand cu un city break in Bruxelles, poti continua cu un tur al tarii, trecand printre cele mai importante orase din Belgia cu masina sau cu trenul.

Bruxelles
Compusa dintr-o parte flamanda, una franceza, una incarcata de istorie si o alta moderna, capitala Belgiei este un amestec interesant de contradictii. In piata principala a orasului. Grand Place, veti gasi cafenele si cladiri istorice care spun povestea orasului. La Muzeul Regal de Arta Istorica, cuplurile pasionate de cultura pot descoperi piese de arta din diverse epoci istorice.

Bruges
Acest oras din Belgia este unul dintre cele mai bine conservate orase din Europa. Bruges face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO si mai este renumit Venetia Nordului pentru strazile pietruite, dar in special pentru numeroasele canale care il traverseaza. Frietmuseum este singurul loc din lume unde poti afla istoria cartofilor, in timp ce de la Markt se poate vedea celebra clopotnita.

Anvers
Urmatoarea oprire pe harta Belgiei este orasul Anvers. Unul dintre punctele hippie din Belgia este casa omului de cultura Petel Paul Rubens, maestru al artei baroce. Aceasta atrage pe mai marii modei din industrie, dealeri de diamante, pasionati de arta si de clubbing. Anvers iese in evidenta prin catedralele sale uimitoare, prin primaria decorata cu detalii abundente, prin gara centrala care este frumos ornata si in general prin arhitectura medievala autentica.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest