Creta: Top 10 lucruri de facut intr-o luna de miere reusita

Creta: Top 10 lucruri de facut intr-o luna de miere reusita
Creta: Top 10 lucruri de facut intr-o luna de miere reusita Creta: Top 10 lucruri de facut intr-o luna de miere reusita Creta: Top 10 lucruri de facut intr-o luna de miere reusita Creta: Top 10 lucruri de facut intr-o luna de miere reusita Creta: Top 10 lucruri de facut intr-o luna de miere reusita

O luna de miere programata in Creta este o idee inspirata pentru cuplurile care isi leaga destinele in 2016 si vor sa isi inceapa casnicia cu o vacanta romantica de neuitat.

Pentru a profita la maxim de luna de miere petrecuta in Creta, iata 10 lucruri de facut si de explorat, pe durata calatoriei voastre. Incepand cu testarea preparatelor si bauturilor si continuand cu vizitarea obiectivelor turisitice, Creta este o experienta senzoriala si vizuala pe care nu o vei uita prea curand.

Iata care sunt obiectivele turistice de top pentru luna de miere 2016 pe pamant grecesc si ce activitati sunt de baza in Creta:

Escaladeaza muntii din Creta intr-un tur calare
Calaritul este o activitate de baza in Creta, asa ca poti imbina explorarea culmilor montane cu abilitatea de a calari. Turul calare include o plimbare de 90 de minute pe culmile montane. Ce mod mai potrivit este pentru o vacanta aventuroasa decat sai iti incepi luna de miere intr-un ritm alert si sa respiri aer curat de la munte?

Spa-urile grecesti, modalitate de relaxare pentru iubitorii de apa si liniste
Rasfatul unui cuplu aflat in luna de miere poate continua intr-un spa grecesc. Royal Mare Thalasso este unul dintre cele mai dotate centre spa din zona, dar si din Grecia. Aici se practica talazoterapia, adica tratamente cu impachetari, hidromasaj si scrub cu apa de mare, alge si alte derivate marine. Dupa cateva tratamente de revigorare si ture de inot in piscina de 4000 metri, starea de spirit se va schimba in bine.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest