O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya

O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya
O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya O luna de miere in salbaticie: Safari de lux in Masai Mara, Kenya

Putine cupluri din Romania viseaza la o atmosfera salbatica pentru luna de miere. Dar daca v-ati hotarat sa luati taurul de coarne si sa petreceti cea mai romantica vacanta din viata in mijlocul naturii pline de mister, un safari de lux in Masai Mara este o alegere excelenta.

Lumea fabuloasa a zonei Masai Mara, Kenya este cea mai importanta rezervatie naturala din Africa, dar nu unica de aici. Tot in Kenya mai puteti vizita in limita timpului si a bugetului disponibil inca trei rezervatii naturale, 2 parcuri marine si patru rezervatii de vanatoare. Daca in Masai Mara poti admira pe viu feline salbatice, bivoli, girafe, hipopotami si rinoceri, la fel de exotice si palpitante sunt parcurile nationale montane Aberdares, Mount Kenya si Mount Elgon, dar si cele trei savane impadurite - Tsavo, Nairobi si Meru.

In total Kenya adaposteste 11 parcuri nationale, insa un loc de interes general il reprezinta Lacul Nakuru unde sute de flamingo isi petrec cea mai mare parte a timpului pe malul lacului. In Parcurul National cu acelasi nume, rinocerul alb si leopardul sunt alte puncte de atractie turistica, mai ales ca aceste specii rare sunt pe cale de disparitie.

Datorita faunei felurite, Masai Mara ramane un loc fantastic atat pentru felinele sale mari, dar mai ales pentru cele 470 specii de pasari, unice in lume. De asemenea, tot Masai Mara detine patru tabere de safari premiate. Fiecare dintre aceste tabere se evidentiaza printr-un stil unic.

Incepand cu Tabara Guvernatorilor, un loc de cazare intim cu o locatie uimitoare asezata in jurul unui lac mic, puteti spune ca perfecta petrecuta in mijlocul savanei africane a inceput.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest