Luna de miere in Mexic sau cum sa pornesti pe urmele civilizatiei mayase

Luna de miere in Mexic sau cum sa pornesti pe urmele civilizatiei mayase
Luna de miere in Mexic sau cum sa pornesti pe urmele civilizatiei mayase Luna de miere in Mexic sau cum sa pornesti pe urmele civilizatiei mayase Luna de miere in Mexic sau cum sa pornesti pe urmele civilizatiei mayase Luna de miere in Mexic sau cum sa pornesti pe urmele civilizatiei mayase

Mexic este destinatia ideala pentru o luna de miere pentru toate gusturile si bugetele. Aceasta tara a contrastelor care pare desprinsa din alta lume are ceva pe gustul fiecarui turist, fie ca aterizezi in capitala tarii, Ciudad de México, in Cozume, cea mai mare insula din Mexic sau in Cancún, considerara "Mecca distractiilor" si al petrecerilor nocturne.

Inca din anii '50, Acapulco, pe atunci un fermecator oras-port, a atras politicieni si artisti faimosi din SUA. Aici si-au petrecut luna de miere John si Jackie Kennedy, Liz Taylor si Michael Todd, dar si Bill cu Hillary Clinton. Principala atractie este chiar Bahia de Acapulco (Golful Acapulco), care are o lungime de 433 kilometri.

Dar, pentru o luna de miere exotica, ca sa porneasca pe urmele civilizatiei mayase,  tinerii casatoriti isi pot incepe aventura vietii lor pornind si din alta locatie a Mexicului, cum ar fi Cancun, pe care il vom considera punct de reper in continuare.

Ce trebuie sa stii inainte de a zbura spre Mexic?

Cu avionul: Durata medie de zbor de la Bucuresti la Cancun este 17h 35min.

Distanta de zbor pe ruta Bucuresti-Cancun este de 10.068 km.

Cea mai populara companie aeriana cu zboruri de la Bucuresti la Cancun este Air Europa.

Cazare: Ca si raport calitate/pret hotelul de 4 stele Grand City Hotel Cancun este alegerea potrivita. Hotelul se afla in centrul orasului Cancun si de aici se poate inchiria un autovehicul pentru a cerceta vecinatatile pe cont propriu.

Clima si sezonul propice:  Clima variaza in functie de altitudine. In zonele de coasta si de campie aerul este fierbinte si umed, iar pe platoul central clima este temperata chiar si iarna. In zona montana climatul este bland, dar cu diferente mari de temperatura intre zi si noapte. La peste 2000 metri altitudine aerul este chiar rece. Ploile variaza de la o regiune la alta.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest