Londra - orasul regal din inima culturii britanice

Londra - orasul regal din inima culturii britanice
Londra - orasul regal din inima culturii britanice Londra - orasul regal din inima culturii britanice Londra - orasul regal din inima culturii britanice Londra - orasul regal din inima culturii britanice Londra - orasul regal din inima culturii britanice Londra - orasul regal din inima culturii britanice Londra - orasul regal din inima culturii britanice Londra - orasul regal din inima culturii britanice Londra - orasul regal din inima culturii britanice

Daca v-ati casatorit in aceasta vara, Londra, capitala Regatului Unit este destinatia perfecta pentru luna de miere. In acest an, la Londra se desfasoara a XXX-a editie a Jocurilor Olimpice de Vara, asa ca o vacanta in Anglia este mai mult decat binevenita. Mai ales ca pe 27 iulie, in deschiderea Jocurilor Olimpice de vara sustin recitaluri formatii precum Duran Duran, Snow Patrol, Stereophonics si muzicianul Paolo Nutini intr-un concert extraordinar care va fi organizat in Hyde Park.

Muzeele, parcurile si arhitectura felurita dau o nota distincta acestui oras de clasa mondiala.

Informatii generale despre Londra:

 

Cerintele de intrare: pasaport valabil

Moneda: lire sterlina

Limba oficiala: Engleza

Timp de zbor: 3h20min

Cu masina: Ruta Bucuresti-Londra strabatuta pe autostrazile Europei dureaza in jur de 27 h, potrivit sursei www.viamichelin.com. Chiar daca traseul pare lung si obositor, aveti sansa ca in drum spre Londra sa vizitati Belgrad-Budapesta-Bratislava-Salz-Nurnberg-Koln si Bruxelles intr-un tur captivant al Europei.

Cazare: Hotelul Four Seasons este gata sa isi intampine musafirii si sa le ofere cel mai bun tratament pentru luna de miere. Oferta hotelului include un mic dejun stropit cu sampanie in camera matrimoniala sau in locul special amenajat din Hyde Park, cina la lumina lumanarilor, masaj de relaxare si alte facilitati menite sa aduca zambetul pe chipul indragostitilor.

Pagina 1/9

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest