Creta – insula greaca din Marea Mediterana

Creta – insula greaca din Marea Mediterana
Creta – insula greaca din Marea Mediterana Creta – insula greaca din Marea Mediterana Creta – insula greaca din Marea Mediterana Creta – insula greaca din Marea Mediterana Creta – insula greaca din Marea Mediterana Creta – insula greaca din Marea Mediterana Creta – insula greaca din Marea Mediterana

Luna de miere este un eveniment special din viata oricarui cuplu, iar organizarea unei vacante de vis presupune cateva detalii esentiale: alegerea locatiei, a perioadei rezervate pentru vacanta in doi, dar si alegerea locului de cazare.

Pentru cei care au optat sa zboare in Creta la inceput de casnicie, Chania este perfecta pentru o stationare mai indelungata. Acest port venetian este pricipalul centrul din Creta de Vest si te invita sa ii descoperi cladirile vechi, muzeele, magazinele si plajele nisipoase.

Hotelurile si vilele din zona au in oferta de pret pachete speciale pentru luna de miere din care nu lipsesc ingredientele de baza: florile, sampania, muzica lenta si delicatesele traditionale savurate la lumina lumanarilor.

Atmosfera din Chania are un aer Italian, combinat cu traditiile si cultura cretana.

Portul Chania este minunat in orice moment din zi pentru ca lumina care se reflecta aici iti da sentimentul ca din clipa in clipa se schimba ceva in peisaj.

Cladirile vechi au o arhitectura specifica Turciei, iar designul loc cu aspect venetian demonstreaza ca in urma cu 700 de ani turcii si venetienii si-au lasat amprenta asupra Cretei.

Informatii utile despre Creta

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest