Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa

Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa
Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa Top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa

O luna de miere romantica poate incepe cu o vizita la unul dintre cele mai frumoase castele si palate din Europa. Programeaza din timp un city break de neuitat cu avion si cazare incluse la Viena, Venetia, Roma, Lisabona sau Londra.

Capitala engleza a fost aleasa de utilizatorii Tripadvisor cea mai buna destinatie pentru turisti din lume, iar pretul pentru un city break in capitala Angliei incepe de la 199 euro.

Iata ce destinatii turistice cuprinde top 10 cele mai frumoase castele si palate din Europa. Verifica oferta completa pe Vola.ro, iar apoi alege o escapada romantica in doi, alegand unul dintre cele mai populare obiective turistice din lista de mai jos.

City break Londra, Castelul Windsor de la 199 euro
Fie ca doresti sa vizitezi Castelul Windsor, Turnul Londrei sau alte obiective turistice, capitala Angliei este o destinatie importanta pentru 2016. Acest lucru s-a intamplat si in 2012 cand Londra a fost gazda Jocurilor Olimpice. Incepand cu luna aprilie cand regina Elisabeta va implini 90 de ani, la Londra sunt programate pana la sfarsitul verii o multime de evenimente pentru a o celebra pe suverana Regatului Unit.

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest