Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe

Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe
Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe Bodrum, o luna de miere in orasul noptilor albe

Multe staruri internationale au descoperit deja Bodrumul! Si nu e de mirare ca multi turisti experimentati renunta la deja aglomeratele insule grecesti precum Creta sau Santorini pentru coasta turceasca a Mediteranei. Vrei o luna de miere plina de istorie, lux, clasa si confort? Nu ezita sa apelezi la Klever Travel (www.klevertravel.ro) si sa faci rezervarile pentru Bodrum. Vei avea parte de cele mai furmoase clipe ale vietii tale!

 

Ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutat si ceva albastru!

Nu la noaptea nuntii iti propunem sa te gandesti acum, ci la una dintre cele mai speciale destinatii de vacanta. Ceva nou, ceva vechi, ceva imprumutat si ceva albastru… Ei bine, Bodrum le are pe toate.

Ceva albastru: Bodrum se afla pe asa numita Coasta de Turcoaz, inconjurat de albastrul Marii Egee si de un albastru aproape ireal al cerului. Cat despre acel ceva imprumutat, in Bodrum veti gasi intotdeauna o diversitate de vizitatori "imprumutati" din toate colturile lumii. Ceva vechi: poti medita asupra minunatiilor timpurilor de demult chiar in locul in care s-a nascut parintele istoriei, Herodot. Cat despre ceva nou, putem sa ne gandim la hotelurile si resorturile de lux care au aparut in ultimii ani in acest fost sat pescaresc, la yacht-urile ce acosteaza in port sau la cluburile, barurile si terasele care au transformat Bodrumul intr-o destinatie celebra pentru viata de noapte.

Bodrumul istoric versus Bodrumul modern

Bodrum-ul de alta data, Halikarnassus, adaposteste una dintre cele sapte minuni ale lumii antice, Mausoleul din Halicarnas, care a fost distrus intre anii 1000 si 1400, de catre un cutremur. Blocurile de piatra care au folosit la constructia sa au fost preluate ulterior de catre Cavalerii Ioaniti, care au construit Castelul din Bodrum (Castelul Sf. Petru) ce domina intreg orasul si in prezent.

Pagina 1/3

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest