3 destinatii exotice pentru o luna de miere ca-n povesti

3 destinatii exotice pentru o luna de miere ca-n povesti
3 destinatii exotice pentru o luna de miere ca-n povesti 3 destinatii exotice pentru o luna de miere ca-n povesti 3 destinatii exotice pentru o luna de miere ca-n povesti 3 destinatii exotice pentru o luna de miere ca-n povesti 3 destinatii exotice pentru o luna de miere ca-n povesti 3 destinatii exotice pentru o luna de miere ca-n povesti

Daca iti doresti o luna de miere romantica, o destinatie exotica iti satisface cu brio aceasta dorinta: lux, paradis si relaxare. Insule mici si insorite, cu nisip alb, vegetatii luxuriante, oaze de liniste in Spa-uri extraordinare, vile si hoteluri pe plaja... Stim! Vine iarna. Peste tot e frig, anost si posac. Noi, insa, te invitam sa mergi intr-un loc in care totul miroase a vara!

Insulele Seychelles

De ce? Pentru ca sunt chintesenta paradisului tropical. Este vorba despre faimosul trio: nisip, cocotieri langurosi si gradini de corali. Toate reprezinta fantasma absoluta. Mancarurile servite in Seychelles apartin in general de bucataria creola, insa este simtita si influenta altor culturi: africane, chinezesti, indiene sau englezesti. Scufundarea si snorkelingul sunt activitati extrem de populare in toate insulele ce apartin de Seychelles, habitatul broastelor testoase gigant.

Solutia perfecta? Insula Silhouette, clasata parc national maritim, varf de munte de 740 m, de unde poti admira arhipeleagul, padurea tropicala.

Cum poti ajunge? Cu www.berstravel.ro, la tariful de 219 euro/ persoana in camera dubla/ noapte, cu mic dejun inclus. Cazare in Hotel Labriz Silhouette, 5 stele.

Insulele Maldive

De ce? Pentru ca 1.200 de insule de nisip imaculat se afla pe o intindere de apa turcoaz, in care gasim cele mai frumoase privelisti submarine din lume. Maldive este, fara doar si poate, Paradisul indragostitilor.

Solutia perfecta? O saptamana pe insula Cocoa (350 m lungime), care poseda cea mai frumoasa plaja din Maldive. Treizeci si trei de bungalow-uri, toate pe apa, bariera de corali, serviciu eficace si discret, rafinament maxim. Hamace de culoarea nisipului, plimbarea pe mare, cu sampanie la bord si delfini care fac tumbe nebunesti in jurul vasului.

Pagina 1/2

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest