11 ponturi pentru o luna de miere economica

11 ponturi pentru o luna de miere economica
11 ponturi pentru o luna de miere economica 11 ponturi pentru o luna de miere economica 11 ponturi pentru o luna de miere economica 11 ponturi pentru o luna de miere economica 11 ponturi pentru o luna de miere economica 11 ponturi pentru o luna de miere economica 11 ponturi pentru o luna de miere economica 11 ponturi pentru o luna de miere economica 11 ponturi pentru o luna de miere economica

Fiecare cuplu proaspat casatorit viseaza la o mica vacanta imediat dupa nunta. Dupa luni de zile de pregatiri si agitatie pentru organizarea nuntii, cei doi miri vor sa se bucure de cateva clipe de romantism si sa isi inceapa cu dreptul casnicia. Chiar si asa, o luna de miere exotica nu ii este oricui la indemana, insa o vacanta cu buget redus nu este un capat de tara pentru o tanara familie calculata.

In continuare, va oferim 11 ponturi pentru o luna de miere economica.

1. Economiseste bani pentru luna de miere din bugetul de nunta

Atunci cand calculati bugetul de nunta, puneti deoparte si o suma de bani pentru luna de miere.  In acest fel veti avea un fond de calatorii, iar o luna de miere economica va deveni realitate. De asemenea, bugetul complet pentru luna de miere ieftina va capata contur o data cu banii primiti la nunta din partea invitatilor. Incercati sa platiti in avans o parte din suma destinate calatoriei, iar restul la plecarea in vacanta.

2. Fiti sinceri cu invitatii

La nunta se obisnuieste ca invitatii sa ofere cadouri si bani. In loc sa vi se ofere ceva mai putin util pentru noua viata de familie, fiti sinceri cu oaspetii si rugati-i sa inlocuiaca lenjeriile de pat, obiectele casnice si alte cadouri cu o suma de bani care sa reprezinte eventual contravaloarea acestor daruri. Pentru ca cei prezenti la nunta sa nu se simta ofensati de solicitarea dvs., argumentati-le de ce anume preferati aceasta varianta. Cu siguranta vor intelege daca le spuneti ca visati la o luna de miere frumoasa ori planuiti sa va construiti o casa.

3. Alegeti o destinatie accesibila pentru orice buzunar

Pagina 1/5

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Furnizori recomandati
Produse recomandate

Articole similare

Descopera alte materiale care au legatura cu subiectul acestui articol.

Cele mai noi articole
Recomandari

CONTUL MEU

LIKE US


GALERII FOTO

Idei pentru nunta ta! Mii de poze din care sa te inspiri!

Informatii despre rochii mireasa, rochii seara, restaurante si organizare nunta on Facebook VM pe
Facebook
Follow viitoaremireasa on Twitter VM pe
Twitter
Follow US on Google+ VM pe
Google+
Follow ViitoareMireasa.ro on Pinterest VM pe
Pinterest